Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Gelijkflirten.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Genise

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Wat ik zeker niet zoek is iets eenmaligs, dus als je dat zoekt hoef je niet te reageren. Ik zoek een lieve, eerlijke man, want lief en eerlijk ben ik ook en hoop hier iemand te vinden die bij mij past en in mijn leventje past. Er is niks mis mee als we een beetje verschillend zijn dat maakt het juist mooi. Je bent wel vrijgezel en hebt je zaakjes op orde.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

18 January 2018

noomie85

Oproep van Noomie85
Geplaatst op 06-07-17 - 15:49

Leeftijd: 32 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Mijn geld trekt jou natuurlijk wel aan, maar wat jij nog beter vindt is dat ik er toch ook heel goed uitzie en jij hebt daarom wel zijn om te weten te komen wie ik ben en wat ik jou zoal kan bieden.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Gelijkflirten.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.